Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search
 

Promenade Musicale

Duo

Promenade Musicale

Het duo ‘Promenade Musicale’ wordt gevormd door sopraan en hoboïste Rineke de Wit en begeleider, pianist en organist Arjan Veen.

Promenade Musicale staat voor aansprekende klassieke muziek van hoog niveau. Als artistiek duo vinden zij het belangrijk om een breed publiek aan te spreken met verassende programma’s waarin vele muzikale stijlperioden samenkomen. Het repertoire bevat muziek van Bach tot Britten, van Fauré tot Gershwin en daarbuiten.

Promenade Musicale werkt voortdurend aan de opbouw, verbreding en verdieping van haar repertoire. Hierdoor is het mogelijk om voor elk concert en voor iedere gelegenheid een uniek programma samen te stellen.

Wilt u Promenade Musicale boeken voor een concert of een bijzondere gelegenheid? Of wilt u meer informatie? Kijk hiervoor op de website van duo Promenade Musicale: http://promenademusicale.com/.

Neem contact op
rineke7 kopie